Începând cu data de 3 octombrie 2022, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov va avea un nou manager interimar, în persoana economistului Bogdan Aurelian Rusu

Acesta îl înlocuiește pe dr. Petru Iulian Ifteni, cel care a îndeplinit funcția de manager, însă a demisionat recent, din motive personale.

În conformitate cu prevederile art. 177 alin. (5) alin. (6) și alin. (7) din  Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, numirea interimară a managerilor și membrilor comitetului director din cadrul spitalelor publice din subordine, se realizează prin act administrativ al Președintelui Consiliului Județean Brașov.

„Având în vedere funcția de manager vacantă și necesitatea bunei funcționări a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, în condițiile art. 177 alin. (5) și (6) din Legea nr. 95/2006, am decis să-l numim în funcția de manager interimar pe domnul Bogdan Rusu, până la revocarea unilaterală din funcție sau până la ocuparea postului prin concurs, dar pe o perioadă nu mai lungă de 6 luni. Domnul Rusu are experiență în managementul spitalicesc, el ocupând funcția de director financiar-contabil la Spitalul Județean Brașov și având studii de management în sănătate”, a afirmat Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Bogdan Aurelian Rusu a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității „Transilvania” și a obținut titlul de Master conferit de Facultatea de Medicină pentru absolvirea programului de studii „Managementul strategiilor preventive și politici sanitare”.

În perioada 2010-2018, el a ocupat funcția de director financiar-contabil la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, apoi, până în septembrie 2020, a lucrat ca analist financiar la SIF Transilvania, iar în prezent este administrator Cabinet Expert Contabil.

Previous Proiectul de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 104 L Dacia – Viscri – Bunești, finanțat din fonduri europene, se apropie de sfârșit.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj