CRAI AUTUMN EDITION

Date
7 octombrie 2022 - 9 octombrie 2022
Time
17:00 - 16:00
Location
Bran 507025, Romania
In Sport
La începutul lunii octombrie ExplorEVERYTHING vă propune două zile de mountainbike în partea nordică a Bucegilor. Cu toate că zilele sunt mai scurte, luna octombrie aduce vreme stabilă la altitudine și un spectacol natural care nu trebuie ratat.
În acest an evenimentul nostru din Țara Branului se numeste CRAI AUTUMN EDITION și aduce trasee noi, proaspăt gândite în research-ul făcut în ultimele luni.
Așa că între 7-9//octombrie//2022 vă învităm la ediția 2.5 a evenimentului CRAI AUTUMN EDITION care are ca punct de start localitatea Bran.
Dacă până acum treseele propuse erau la poalele Pietrei Craiului în acest an pe lângă noua facilitate de cazare o altă noutate este faptul că traseele propuse ne poartă spre poalele munților Bucegi și urcă până la o altitudine de 1550m sub abruptul pietros al Bucegilor. Mixul de drumuri forestiere și drumuri de căruță care ne vor scoate în golul alpin sunt completate de poteci si single trail-uri lungi și tehnice care vor face deliciul fiecărui participant.
Cele două zile de mountainbike sunt structurate astfel:
 ziua 1 sâmbătă, propune un traseu în zone izolate cu un punct maxim la 1550 m altitudine cu o lungime de 40 km si un vertical pozitiv de 1450 m. ziua 2 duminică, aduce un traseu cu punct maxim la 1100 m altitudine în lungime de 31 de km cu un vertical pozitiv de 1050 m.
Pentru parcurgerea traseelor este necesar un grad de pregătire fizică și tehnică minim medie.
Pachetul include două nopți de cazare în camere duble cu baie proprie demipensiune ( mic dejun și cină ) în locația de cazare snack oferit de organizatori pentru ambele zile de mountainbike ghidaj și asistență pentru parcurgerea traseelor pachet de start cu bunătăți de la partenerii noștri tricou de bumbac personalizat cu evenimentul pachet de hidratare oferit de partenerul nostru Mustață de Bere
Cost/persoană – 1300 ron.
In funcție de disponibilitate oferim doritorilor spre închiriere biciclete electrice GIANT TALON. Prețul pentru cele două zile este de 380 ron. Pentru verificarea disponibilității și rezervări vă rugăm să ne contactați.
Pentru orice informație suplimentară sau înscrieri vă rugăm să ne contactați latelefon 0725915711 sau pe mail la adresa mircea@exploreverything.ro
Previous MIEZ Festival Brașov

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj