Festivalul CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei”

Date
29 octombrie 2022 - 30 octombrie 2022
Time
18:00 - 18:00
Location
Strada Apollonia Hirscher, Brașov, Romania
Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov organizează în perioada 29 – 30 octombrie, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Festivalului CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei”.
Festivalul este deschis tinerilor interpreți de muzică populară din întreaga țară cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani.
Festivalul ajuns la cea de-a XIV-a ediție își propune să contribuie la descoperirea și promovarea celor mai valoroși tineri interpreți de muzică populară, la valorificarea comorilor cântecului și portului popular românesc și introducerea sa în circuitul valorilor spirituale.
Această manifestare se adresează tinerilor soliști de muzică populară, care nu au avut înregistrări și casete audio, preocupați de culegerea și interpretarea cântului tradițional.
Invitați în cadrul acestui festival sunt îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu și Marius Ciprian Pop, preot şi interpret de muzică folclorică.
Programul festivalului este următorul:
Sâmbătă, 29 octombrie 2022
11:00 – Preselecţia soliştilor la sediul CENTRULUI CULTURAL REDUTA 14:30 – Repetiţii cu orchestra la CENTRUL CULTURAL REDUTA 18:00 – Spectacol concurs cu participarea candidaţilor admişi la preselecţie RECITAL: MIOARA VELICU
Duminică, 30 octombrie 2022
13:00 – Gala laureaţilor şi recitalurile susţinute de solişti consacraţi ai muzicii populare româneşti, la CENTRUL CULTURAL REDUTA RECITAL: MARIUS CIPRIAN POP
Prezintă: LAURA DINCĂ
INTRAREA ESTE LIBERĂ !
PROIECT COFINANȚAT DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAȘOV.
Previous FOLK DE COLECȚIE și lansarea albumului ,,Tu ești iubirea mea” In Memoriam VICTOR SOCACIU

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj