Activitatea de deszăpezire a drumurilor județene

Activitatea de deszăpezire a drumurilor județene se desfășoară în parametri normal. 24 de autoutilaje dotate acționează permanent la nivelul întregului județ, din momentul în care au primit ordinul de intrare în baze.
În prezent, stocurile de material antiderapant aflate în bazele de intervenție ale operatorilor de deszăpezire se prezintă astfel:
* pentru zona Brașov – Zărnești – Bran, 2790 tone de nisip și 205 tone de sare;
* pentru zona Șercaia – Făgăraș – Cincu, 865 tone de nisip și 165 tone de sare;
* pentru zona Rupea, 500 tone nisip și 203 tone de sare.
Conform Planului Operativ de Deszăpezire pe Drumurile Județene aprobat de plenul CJ Braşov, menţinerea viabilităţii reţelei rutiere pe perioada iernii se realizează prin zonarea judeţului în trei părţi, fiecare având propriul operator economic prestator.
Zona Braşov – Zărnești – Bran este deservită de SC Eurostrada SRL, în baza unui contract în valoare totală de 2.895.219,10 lei.
În zona Rupea acţionează utilajele SC Eurostrada SRL în asociere cu SC Morani SRL, iar contractul semnat cu CJ Braşov ajunge la 1.805.326,82 lei.
În zona Şercaia – Făgăraş – Cincu intervin drumarii de la SC Consal SRL, contractul pentru prestarea serviciului de deszăpezire fiind de 1.803.965,70 lei.
Fondurile alocate pentru activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene în iarna 2020-2021 sunt asigurate din bugetul propriu al Județului Brașov.
Am discutat cu coordonatorii de zone și le-am cerut să ia toate măsurile pentru a nu avea probleme în asigurarea condițiilor optime de circulație pe drumurile județene. Sunt convins că firmele prestatoare vor face în așa fel încât să se achite de sarcinile primite, iar traficul pe drumurile județene să se desfășoare normal în perioada sezonului rece”, afirmă președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.
Numerele de telefon la care cetățenii pot reclama probleme în activitatea de deszăpezire a drumurilor județene sunt:
* pentru zonele Brașov și Rupea: 0268/311310;
* pentru zona Făgăraş: 0730/250951.

Previous Ședință de lucru cu factori de decizie din cadrul Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj