Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov are o nouă conducere!

Emil Mailat

Astăzi, noul manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, domnul Emil Mailat, şi-a început oficial activitatea.

Am semnat Dispoziţia prin care l-am numit pe domnul Emil Mailat ca interimar în fruntea celei mai importante instituţii spitaliceşti a judeţului Braşov şi am stabilit atribuţiile pe care le are de îndeplinit până la revocarea unilaterală din funcţie sau până la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de 6 luni.

Jurist de profesie, Emil Mailat este un om cu experienţă în managementul spitalicesc, fiind pentru un an manager interimar la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

Domnia sa l-a înlocuit pe dr. Călin-Pavel Cobelschi, al cărui contract de management a încetat în data de 6 mai.

Am certitudinea că noul manager interimar va avea timpul necesar să gestioneze toate aspectele de natură administrativă, astfel încât activitatea celui mai important spital al judeţului Braşov să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Pe această cale, vreau să-i mulţumesc domnului doctor Călin Cobenschi pentru efortul depus în cei cinci ani în care s-a aflat la conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, pentru modul în care a gestionat activitatea medicală în cea mai dificilă perioadă pe care am traversat-o cu toţii – pandemia COVID-19, dar şi pentru implicarea sa în proiectele investiţionale de mare amploare pe care le-am desfăşurat la acest spital.

În mandatul domnului Cobelschi am implementat obiective esenţiale:
• extinderea şi modernizarea clădirii Unităţii de Primiri Urgenţe – proiect al Ministerului Sănătăţii cu fonduri de la Banca Mondială,
• construirea unităţii modulare de ATI-COVID în curtea Spitalului Judeţean Braşov şi echiparea ei cu aparatura necesară funcţionării celor 28 de paturi de terapie intensivă – proiect cu fonduri europene POIM,
• dotarea cu echipamente medicale şi aparatură a noii UPU şi a Ambulatoriului – proiecte cu fonduri europene POR, accesate de Consiliul Judeţean Braşov,
• modernizarea Corpului B al Staţionarului Central – proiect demarat de Consiliul Judeţean, finanţat şi implementat de Compania Naţională de Investiţii,
• alte proiecte europene privind gestionarea crizei COVID sau proiecte finanţate din bugetul judeţean privind reabilitarea spaţiilor medicale şi îmbunătăţirea dotărilor Spitalului Judeţean Braşov.

Împreună am implementat proiecte în valoare totală de peste 100 de milioane de lei care au schimbat în bine infrastructura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov!

Mulţumirile noastre domnului doctor Călin-Pavel Cobelschi şi mult succes domnului manager interimar Emil Mailat!

Previous Concluzii favorabile ale comisiei interministeriale de certificare a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav!

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj