O nouă întâlnire cu conducerea Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA şi cea a Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR)

Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Alexandru Anghel, directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”, au participat vineri, 18 noiembrie, la Bucureşti, la o nouă întâlnire cu conducerea Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA şi cea a Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR).

Au fost prezenţi Marius Adrian Cojoc, directorul general al ROMATSA, Nicolae Stoica, directorul general al AACR, şi principalii responsabili cu implementarea Aeroportului Braşov de la nivelul acestor instituţii.

„În cadrul discuţiilor, am analizat termenele cuprinse în graficul consolidat al activităţilor privind operaţionalizarea obiectivului nostru. Conform acordului tripartit – ROMATSA, AACR şi Consiliul Judeţean Braşov – pe care îl avem în vigoare din 2021, fiecare instituţie şi-a asumat responsabilităţi specifice care trebuie îndeplinite pe fiecare activitate premergătoare deschiderii Aeroportului Braşov. Următoarea etapă pe care o vom parcurge este zborul de calibrare a echipamentelor de radionavigaţie, realizat cu avionul Autorităţii Aeronautice, care a fost programat în luna decembrie şi pentru care facem toate pregătirile necesare”, a spus preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

Graficul consolidat al activităţilor privind funcţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav prevede ca la jumătatea lunii iunie 2023 acest obiectiv să fie operaţional.

În cazul în care pe parcursul implementării proiectului vor interveni situaţii de natură să modifice asumat, acestea vor fi date publicităţii de îndată.

Previous Au fost desemnate firmele care se vor ocupa de întreţinerea, reparaţiile curente şi deszăpezirea reţelei de drumuri

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj