Tom Hanson, atașatul comercial al Ambasadei SUA la București, a vizitat vineri, 18 martie, amplasamentul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav

Tom Hanson, ataşatul comercial al Ambasadei SUA la Bucureşti, a vizitat vineri, 18 martie, amplasamentul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, la invitaţia preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Braşov, Silviu Costea.

Din partea Consiliului Judeţean Braşov, înaltul oficial a fost însoţit de Alina Szasz, manager public, şi Dorin Iordache, consilier la Direcţia Implementare Aeroport.
Oaspetele american a vizionat spaţiile terminalului în compania lui Ionuţ Ioniţă, directorul de proiect al SC BOG’ART SRL, de la care a primit informaţii tehnice cu privire la stadiul implementării celui mai important obiectiv de investiţii al judeţului Braşov.
Tom Hanson a remarcat forma arhitecturală a terminalului şi faptul că este compact şi bine dimensionat. Un alt aspect evidenţiat în cadrul vizitei a fost că proiectarea, construcţiile, instalaţiile şi finisajele au fost realizate de muncitori români, angajaţi la firme româneşti şi că majoritatea materialelor de construcţii utilizate au provenit din România, ceea ce reprezintă o realizare remarcabilă.
Cu acest prilej, ataşatul comercial al Ambasadei SUA şi-a exprimat intenţia de a participa la următoarea şedinţă a Asociaţiei Aeroporturilor din România, pentru a prezenta oportunităţile de colaborare pe care companiile de peste Ocean le pot oferi în domeniul furnizării echipamentelor de securitate aeroportuară.
„Pentru noi este foarte important interesul pe care Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav îl suscită la cel mai înalt nivel şi în toate mediile. Din acest punct de vedere apreciem în mod deosebit faptul că ataşatul comercial al Ambasadei SUA a fost dornic să viziteze obiectivul nostru. În prezent, la terminalul AIBG sunt realizate testările necesare pentru finalizarea recepţiei obiectivului. Contractul pentru cele şapte componente aeroportuare – clădire energetică, gospodărie de apă, posturi control acces, parcare publică, instalaţii interioare de utilităţi, drum tehnologic şi remiză PSI, pe care îl implementează asocierea SC BOG’ART SRL – SC UTI Facility Management SA, are un progres de 95%, iar în luna mai vom începe lucrările de construcţie a clădirii de contingenţă pentru turnul de control”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Previous Reabilitare DJ 105 – Alunecare de teren pe DJ 105, km 9+400

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj