Primele şase posturi scoase la concurs de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” 

Primele şase posturi scoase la concurs de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” au prezentat un interes foarte mare în rândul potenţialilor candidaţi.

92 de persoane s-au înscris la acest concurs, iar în urma verificării documentelor în ceea ce priveşte îndeplinirea condiţiilor generale şi a celor specifice pentru ocuparea fiecărui post în parte, 61 de candidaţi au fost declaraţi admişi pentru a susţine proba scrisă şi ulterior interviul, în cazul în care punctajul obţinut la examenul scris a corespuns prevederilor legale în materie. 

Astfel, după parcurgerea celor trei etape succesive ale concursului – selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul pentru fiecare poziţie, şi în urma soluţionării contestaţiilor, cele şase posturi au fost ocupate.

Rezultatele finale ale concursului de recrutare au fost publicate la sediul Consiliului Judeţean Braşov şi pe site-ul instituţiei, fiind totodată aduse la cunoştinţa participanţilor. 

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat pentru postul de director al Direcţiei Tehnice-Operaţionale. Au fost depuse 17 dosare, 11 candidaţi au luat parte la proba scrisă a concursului, iar doi dintre aceştia au fost admişi la interviu.

O participare numeroasă s-a înregistrat şi la concursul pentru ocuparea postului de inspector securitate aeroportuară în cadrul Serviciului Securitate Aeroportuară – Biroul Coordonare / Instruire Securitate Aeroportuară. Au fost înscrise 23 de dosare, la proba scrisă s-au prezentat nouă candidaţi, iar unul singur a promovat în etapa interviului.  

Şi postul de economist în cadrul Compartimentului Financiar-Salarizare din Direcţia Economică-Comercială a suscitat un interes ridicat. 14 candidaţi au depus dosarele de înscriere, nouă dintre aceştia au participat la proba scrisă, iar unul a trecut mai departe în etapa finală a interviului. 

Pentru postul de şef al Serviciului Asistenţă Managerială au fost 8 dosare depuse, şase dintre candidaţii admişi la proba scrisă au şi susţinut-o, iar în urma evaluării lucrărilor doar un candidat a obţinut punctajul necesar pentru accederea în proba interviului.

Pentru postul de inspector de specialitate resurse umane în cadrul Serviciului Asistenţă Managerială – Compartimentului Resurse Umane, SSM, IT&C, au fost înregistrate 21 de dosare de înscriere, opt candidaţi s-au prezentat la proba scrisă, iar doi au trecut în etapa interviului.

Pentru postul de consilier achiziţii publice la Serviciul Asistenţă Managerială – Compartimentul Achiziţii Publice, s-au consemnat 9 dosare depuse, la proba scrisă a concursului s-au prezentat trei candidaţi, iar unul a promovat în etapa interviului.

„A fost un interes foarte mare pentru primele posturi pe care le-am scos la concurs şi mă bucur că la finalul procedurilor am reuşit să desemnăm câştigători pentru toate cele şase poziţii. Aceste posturi sunt necesare în etapa actuală de certificare a Aeroportului. Urmăm parcursul normal al operaţionalizării obiectivului, astfel că în perioada următoare vor urma alte sesiuni de angajări pe care le vom face publice pe toate canalele de comunicare”, a spus Alexandru Anghel, directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”. 

Previous Proiectul de dotare a Ambulatorului de la Spitalul Neuro

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj