Lavanda Fest – Brașov

Date
13 august 2022 - 15 august 2022
Time
10:00 - 21:00
Location
Strada Bisericii Române 481, Sânpetru
Lavanda Fest ajunge din nou la Brașov!
Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara  la ediția cu numărul 11 care te va încânta cu lanul mov urban, fotogenic și îmbietor. Lan urban pe care îl vei regăsi prin produsele din lavandă aduse de producători, dar și prin colțurile foto pregătite special pentru această ediție!
Peste 80 de producatori și sute de creații inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele!
Când? 13 – 15 august în fiecare zi, între orele 10.00 și 21.00
Unde? Aleea parcului central Nicolae Titulescu
 Lavanda Fest te așteaptă la o înghețată cu lavandă, limonada aromata natural, macarons, cafea cu lavandă, muulte zâmbete împletite cu povești și sute de produse unice, făurite cu suflet, direct de la producător.
Producători de lavandă din toată țara  Timișoara, Iași, Constanța, Brăila, Craiova, Galați, Giurgiu, Brașov, Vrancea, Bacău și alte orașe se vor aduna într-un singur loc: Aleea parcului Central Nicolae Titulescu din Brașov!
 Vei întâlni și alți mici creatori de lucruri faine, artizani locali, majoritatea având și câte un sortiment de “ceva cu lavandă”  așa cum te-am obișnuit deja la fiecare ediție de până acum.
Intrarea este liberă
Te așteptăm cu: multă lavandă inghetata artizanala băutură de kombucha cafea de specialitate macarons și multe delicatese (cu lavandă și nu numai) sosuri naturale cosmetice naturale avizate aranjamente florale flori și plante aromatice la ghiveci accesorii unice haine din materiale naturale jucării handmade decorațiuni artistice colțuri foto și o cabină foto inedită
Fiecare va avea și “ceva cu lavandă”
Pregătim și o serie de #ateliere captivante pentru cei mici, dar și cei mari pe care le vom posta aici, la secțiunea “Discuție” (olărit, pictură, imprimare 3D etc.)
Te așteptăm cu multe povești, spectacole de magie, teatru stradal, surprize inedite și cu sufletul deschis!
 Hai și tu să susții proiectul Lavanda Fest în calitate de partener, iar noi îți vom oferi un loc de cinste în festival, vizibilitate pentru brand și muultă promovare! Astfel, și Lavanda Fest poate susține în continuare economia și micii producători locali de minunății  Trimite un mail la salut@fleurane.ro  și vei primi toate detaliile necesare!
 Pentru a vedea o parte dintre edițiile anterioare, aparițiile media, imagini și clipuri de la festivalurile Lavanda Fest, accesează https://fleurane.ro/pages/lavanda-fest
Previous LibFest: Întâlnire cu scriitoarea Andreea Condei – Lectură

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj