Povestea Leului Ra – un concert – spectacol

Date
27 octombrie 2022
Time
19:00 - 20:00
Location
Strada Apollonia Hirscher, Brașov, Romania
Cel mai nou concert-spectacol, „Povestea Leului Ra”, pornește în această toamnă într-un turneu național și ajunge la Centrul Cultural Reduta Brașov în 28 octombrie, la ora 19.00.
Realizat de muzicianul Marius Popa și regizorul Cezar Ghioca, spectacolul are un concept care surprinde prin inedit și originalitate.
Concertul-spectacol aduce în fața publicului o poveste despre viață și moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii de sine poate să ducă ea, toate fiind prezentate într-o formă artistică aparte, care combină muzica, actoria și efectele scenice realizate prin animație.
Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele se înfățișează mai degrabă ca niște arhetipuri, ceea ce îi conferă mesajului universalitate. Temele de meditație abordate de „Povestea Leului Ra” sunt un fel de terapie rapidă, care contribuie la descifrarea puzzle-ului relaționar părinți-copii.
Din distribuția „Poveștii Leului Ra” fac parte artiștii Marius Popa, Dalma Kovacs/Jazzy Jo, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Marcel Lovin/Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.
Deși vorbește despre relațiile părinți-copii, spectacolul le este recomandat doar persoanelor cu vârste de peste 7 ani.
La fața locului, în locațiile în care vor avea loc reprezentațiile „Poveștii Leului Ra” din cadrul turneului, va putea fi achiziționată și cartea care conține scenariul concertului-spectacol și pozitive și negative cu muzica din spectacol.
Prețul acesteia este de 50 de lei.
Biletele pentru spectacolul din 28 Octombrie de la Centrul Cultural “Reduta” din Brașov sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco.
Prețul unui bilet este de 45 de lei.
Previous FOR THE LOVE OF RIESLING Degustare de vinuri la restaurantul Massimo!

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj