Adrian-Ioan Veștea a inspectat joi, 7 iulie, stadiul lucrărilor pe șantierul deschis în corpul nou al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I Sbârcea”

Aceste lucrări se desfășoară în cadrul proiectului „Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechi ale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea» Brașov”, în valoare totală de 26.552.919,96 lei, implementat de administrația județeană cu fonduri accesate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Președintele CJ a vizionat fiecare nivel al clădirii, însoțit de dr. Mircea Preda, managerul Maternității, și de Constantin Mocanu, managerul de proiect din partea firmei Electroprecizia AG.

Ulterior vizitei, șeful executivului județean a participat la o ședință de lucru alături de proiectanții firmei Danina Star și managerul de proiect din partea Consiliului Județean, Mihai Pascu.

În urma finalizării lucrărilor de decopertare, s-au discutat soluțiile de consolidare a aticului unde vor fi montate panourile fotovoltaice, precum și soluțiile impuse pentru hidroizolația etajului superior.

Reprezentantul firmei constructoare a adus în atenție fișele de aprobare a materialelor convenite de către proiectanți și diriginții de șantier pentru lucrările ce se vor executa în următoarele două luni.

„Urmăresc îndeaproape evoluția lucrărilor de modernizare și eficientizare energetică a corpului nou al Maternității Brașov. În cadrul discuțiilor purtate pe șantier am accentuat necesitatea respectării graficului de execuție de către constructor, astfel încât personalul medical și pacientele să poată beneficia cât mai curând de clădirea reabilitată și adusă la standardele de eficiență a consumurilor conforme cu cerințele actuale. Săptămânal au loc ședințe de comandament la care participă reprezentanții beneficiarului – Consiliul Județean Brașov și Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie, ai antreprenorului general, alături de proiectant și diriginții de șantier, deoarece astfel putem armoniza toate aspectele care țin de buna implementare a proiectului”, a afirmat președintele CJ Adrian-Ioan Veștea.

Termenele asumate de firma constructoare sunt 1 octombrie 2022 pentru funcționalizarea blocurilor operatorii, 1 ianuarie 2023 pentru finalizarea întregii clădiri pe interior și luna iunie 2023 pentru încheierea tuturor lucrărilor.

Previous Corpul nou al Maternității Brașov a intrat într-un amplu proces de reabilitare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere existent

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj