Întâlnire oficială cu Hans Erich Tischler, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu – Comunicat de presă

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a avut în această dimineaţă o întâlnire oficială cu Hans Erich Tischler, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.
În cadrul discuţiilor, preşedintele CJ Braşov a reafirmat bunele relaţii de colaborare pe multiple planuri, pe care judeţul Braşov le are cu partenerii germani. „Cei mai importanţi actori economici din judeţul Braşov sunt investitorii germani, iar Şcoala Profesională Kronstadt, rod al parteneriatului administraţiei publice locale cu Clubul Economic German, a devenit cel mai de succes model pentru învăţământul profesional dual din România”, a spus şeful administraţiei judeţene.
Adrian-Ioan Veştea i-a prezentat oaspetelui german etapele parcurse în realizarea Aeroportului Internaţional Braşov – primul obiectiv care se construieşte de la zero în ultimii 50 de ani, şi şi-a exprimat încrederea că operatorii din domeniul aeronautic vor fi interesaţi să deschidă rute de la Ghimbav spre cât mai multe destinaţii din Germania.
La rândul său, consulul Germaniei a remarcat că există un potenţial foarte mare de dezvoltare economică la nivelul judeţului Braşov, care va creşte şi mai mult odată cu funcţionalizarea Aeroportului. Domnia sa a asigurat că numeroase firme germane sunt interesate să facă investiţii la Braşov, în special în industria IT şi în domeniul serviciilor.
„Consiliul Județean Brașov, ca autoritate a administraţiei publice locale, va sprijini orice demers menit să asigure dezvoltarea judeţului sub aspect economico-social, să creeze locuri de muncă şi să valorifice potenţialul uman şi material pe care îl avem”, a concluzionat preşedintele CJ Braşov.

Previous Administrația județeană are proiectant pentru construcțiile și infrastructura care mai sunt necesare în cadrul Aeroportului Internațional Brașov

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj