Sediul ROMATSA tinde să devină a doua noastră casă!

Aproape că nu există deplasare la Bucureşti care să nu includă o întâlnire de lucru cu partenerii noştri, directorul general al ROMATSA, Adrian Cojoc, şi directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile Române, Nicolae Stoica, pe tema operaţionalizării Aeroportului!

Şi astăzi, împreună cu colegul meu Alexandru Anghel, directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”, am purtat discuţii tehnice cu conducătorii celor două instituţii şi cu managerii de proiect desemnaţi să se ocupe de implementarea AIBG, cu privire la graficul consolidat al activităţilor obligatoriu de realizat în vederea funcţionalizării obiectivului nostru.

Conform acordului tripartit – ROMATSA, AACR şi Consiliul Judeţean Braşov – pe care îl avem în vigoare din 2021, fiecare instituţie şi-a asumat responsabilităţi specifice care trebuie îndeplinite pe fiecare activitate pe care o avem de parcurs.

Următoarea etapă din proiect este zborul de calibrare a echipamentelor de radionavigaţie, realizat cu avionul Autorităţii Aeronautice, care a fost programat în luna decembrie şi pentru care facem toate pregătirile necesare.

Continuăm!

Previous Al doilea proiect PNRR al Consiliului Judeţean Braşov, aprobat la finanţare!

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj