Elicopterul SMURD, o şansă la viaţă!

Activitatea de salvare realizată cu ajutorul elicopterului SMURD alocat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi operaţionalizat la Braşov în cursul lunii decembrie, îşi arată roadele.

Conform informaţiilor furnizate de conducerea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, în prima lună de activitate în slujba cetățenilor elicopterul SMURD a efectuat 15 intervenții aeromedicale pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.

Intervențiile de salvare aeriană au constat în acordarea asistenței medicale de urgență, transferul interclinic al pacienților critici, precum și căutarea, salvarea și evacuarea persoanelor accidentate pe munte.

Echipajele elicopterului SMURD au efectuat cu succes trei misiuni în municipiul Făgăraș, două misiuni în Azuga şi câte una în Poiana Brașov, Predeal, Măgura Branului, Covasna, Dobolii de Jos, Sibiu, Șinca Nouă, Valea Soarelui (Sinaia), Fișer şi Târgu Secuiesc.

11 persoane au fost salvate în urma acestor intervenţii de urgenţă.

Misiunile de salvare aero sunt realizate cu sprijinul piloților din cadrul Inspectoratului General de Aviație al MAI, al medicilor și asistenților medicali din cadrul UPU SMURD Brașov și UPU SMURD Sibiu, precum și al salvatorilor montani brașoveni.

Judeţul Braşov şi zonele învecinate aveau nevoie de acest serviciu de salvare şi mă bucur că prin intermediul lui fiecare om ajuns într-o situaţie-limită are o şansă în plus la viaţă.

Previous Șase posturi scoase la concurs, de conducerea Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj