Finanțări nerambursabile de peste un milion de lei destinate sportului brașovean în 2021!

După un an de pauză nedorită, generată de restricţiile pandemice, am reluat programele de finanţări nerambursabile pentru susţinerea sportului, atât a celui de performanţă, cât şi a celui de masă, la nivelul judeţului Braşov.

Procedurile de selecţie a proiectelor au fost finalizate şi rezultatele au fost publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov la secţiunea Proiecte Sport.

Pregătirea sportivilor braşoveni şi participarea lor la competiţii oficiale, individuale şi pe echipe, sunt finanţate de Consiliul Judeţean Braşov cu suma totală de 494.143,77 lei. Avem 11 proiecte în domeniul ciclismului, handbalului, baschetului sau fotbalului, care primesc în acest an finanţări nerambursabile în cadrul Programului Promovarea Sportului de Performanţă.

Astfel am reuşit să alocăm aproape în totalitate cele 500.000 de lei pe care le-am prevăzut în bugetul pe anul 2021
Am epuizat şi bugetul de 400.000 de lei pe care l-am destinat finanţărilor nerambursabile în cadrul Programului Sportul pentru Toţi. Pe această componenţă finanţăm în 2021 9 proiecte privind organizarea de competiţii de tenis, handbal, fotbal, rugby sau automobilism, realizate de asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Braşov. Acestea vor primi suma totală de 393.617,05 lei.

Nu în ultimul rând, în cadrul Programului destinat federaţiilor sportive naţionale, pentru care am stabilit un buget total de 400.000 de lei, finanţăm cu 120.000 de lei un proiect al Federaţiei Române de Schi Biatlon privind organizarea unei competiţii de vară la sărituri cu schiurile.
Sperăm ca prin intermediul acestor proiecte să revigorăm mişcarea sportivă în judeţulşi să contribuim la formarea unor noi generaţii de sportivi talentaţi, care să ne facă mândri de performanţele lor.

Previous „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația județului Brașov”

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj