„Îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări”

Proiectul vizează achiziționarea de echipamente medicale și mobilier pentru dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.

Stadiul proiectului.  Documentația a fost încărcată în MySMIS. Proiectul a fost evaluat din punct de vedere tehnico-financiar la ADR Centru, a trecut de etapa de precontractare, iar contractul de finanțare a fost semnat în 20 august 2019, la sediul Consiliului Județean Brașov, de președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, și de directorul general al ADR Centru, Simion Crețu.

În urma implementării proiectului vor fi achiziționate 57 de echipamente medicale de specialitate și 22 de seturi de mobilier care vor fi amplasate la sediul central al Spitalului Clinic de Psihiatrie si Neurologie, în spațiul alocat desfășurării activității Ambulatoriului. Pe lista echipamentelor se regăsesc aparate extrem de necesare: computer tomograf, ecograf muscolo-scheletal, ecograf doppler, precum și diverse echipamente pentru recuperare neuro-psiho-motorie cum sunt liftul pentru transport pacienți, banda de alergare sau banda pentru bazin, sistemul robotizat de recuperare a mersului și alte sisteme de evaluare și recuperare a mobilității membrelor.

Valoarea proiectului. Valoarea totală a proiectului este de 10.572.694 lei (inclusiv TVA), din care din care valoarea finanțării nerambursabile alocate este de 10.361.240 lei, respectiv 98% din valoarea eligibilă a proiectului (adică aproximativ 2,22 milioane euro). Diferența dintre cele două sume, respectiv 211.000 lei reprezintă cofinanțarea asigurată de către Consiliul Județean Brașov pentru realizarea proiectului.

Previous „Îmbunătățirea accesului populației din județul Brașov la servicii medicale de urgență”

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Contactează-mă

Apreciez că îți faci timp să iei legătura cu mine. Te rog să completezi formularul de mai jos.

Trimite-mi un mesaj

Revin cu un răspuns cât de repede posibil

    av-logo-negative

    Program disponibilitate audiențe

    [booked-calendar]

    Trimite un mesaj